opleidingstraject

opleidings traject

Ben jij onze nieuwe Junior Customs Professional? En wil je aan het werk of juist iets heel anders gaan doen? Pak dan deze kans! In een periode van ongeveer 12 weken stomen wij je klaar voor een baan als Junior Customs Professional. Bijkomend voordeel je begint meteen met werken én leren !

We bieden je een betaalde stage aan van twee maanden. Daarnaast ga je 12 avonden naar school en na het examen hebben wij gegarandeerd een baan inclusief een auto voor je.

Ons korte opleidingstraject biedt mensen die nu iets heel anders doen of mensen die op zoek zijn naar werk een mooie kans om snel aan de slag te gaan binnen de Logistieke wereld.

Wat er gaaf is aan werken binnen de Logistiek? Het is uitdagend, nooit saai en je ontmoet veel leuke collega’s. Dus heb jij aandacht voor details, ben je nauwkeurig en kun je kritisch denken, meld je dan snel aan!

Wil je nog iets meer weten over de opleiding of betaalde stage? Stuur een e-mail naar info@customsprofessionals.nl Dan nemen wij snel contact met je op en kijken we samen of dit bij je past. Weet je het nu al zeker en wil je graag meedoen? Schrijf je dan direct in! In september starten we met de eerste opleidingsgroep. 

Aanmeldformulier