IK ZOEK DECLARANTEN

Ik zoek declaranten!

Alleen het neusje van de zalm

Je zoekt professionals met passie voor het vak. Je zoekt mensen met een hart voor de zaak en de drive om net dat stapje voor jou klanten of jullie organisatie te zetten. Wij van Customs Professionals Nederland begrijpen dat, door onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van Customs Professionals. Jij bent op zoek naar het neusje van de zalm en wíj kunnen jou hier bij helpen. Wij luisteren naar jullie wensen en op basis hiervan selecteren wij de Professional die bij jou past. Niet voor niets is onze slogan, de persoonlijke schakel in bemiddeling van Customs Professionals. Dit nemen wij héél serieus! Dankzij ons uitgebreide netwerk, kunnen wij onze opdrachtgevers altijd een passende werknemer aan bieden.

Wij spreken jouw taal

Hoe weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt? Welk niveau aan declarant heb je nodig? Is het verstandiger om een detacheerder op projectbasis aan te nemen OF het werk uit handen te geven aan een douane expediteur? Welke competenties mag je verwachten van de detacheerder? Wij helpen onze klanten aan projectmatige- of langdurige Professionals met vakinhoudelijke douane kennis. Dit kan gebeuren bij een piek in de werkzaamheden, een uitgevallen werknemer, een flexibele schil, implementatie van een nieuw softwarepakket of tal van andere redenen.

Customs Professionals Nederland belooft je verwachtingen te overtreffen. Net als jij zijn wij ondernemende mensen. Onze Adviseurs snappen hoe je denkt. Ze denken niet in vacatures, maar in oplossingen om je bedrijf verder te helpen. Wij zijn overtuigd van onze kandidaten en staan achter de Professionals die wij jullie aanbieden, dankzij onze uitgebreide procedure waardoor de ”rotte appels” tijdens de voorselectie afvallen. Hierdoor loopt u via CPN zo’n laag mogelijk risico op een mismatch.

Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan bieden wij jullie uitstekende garanties zodat u snel een nieuwe werknemer heb zitten en de invoeraangiftes en de uitvoeraangiftes afgerond zijn.

Daarnaast worden al onze Professionals van tijd tot tijd voorzien van de nieuwste kennis van de markt. Dit wordt gedaan door onze kennispartner WA Customs die ook functioneert als vraagbaak tijdens praktische situaties op de werkvloer.

Hoe het werkt?

Bij Customs Professionals Nederland werken we snel en eenvoudig. Ons doel is om de klant te ontzorgen zodat die zich kan richten op de business, namelijk import- en export activiteiten.Goed luisteren staat aan de basis van iedere geslaagde match. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorwaarden met betrekking tot de invulling ervan. Op basis hiervan selecteren wij de juiste Customs Professional(s) voor uw project.

Hoe maakt u snel gebruik van CPN

Vanuit CPN geloven wij in eenvoud, wij onderscheiden onze 5 kerntaken:

  • Junior Declarant – hebben de opleiding Assistent Declarant gevolgd en max. 1 jaar werkervaring
  • Medior Declarant – hebben de opleiding Assistent Declarant gevolgd en max. 3 jaar werkervaring
  • Senior Declarant – hebben de opleiding Declarant gevolgd en minimaal 3 jaar werkervaring
  • Compliance Medewerker / Teamleider Customs – hebben de opleiding Coördinator Customs & Trade Compliance gevolgd
  • Uitbesteden van werkzaamheden, wij verrichten de overeengekomen werkzaamheden vanuit één van onze kantoren volgens de overeengekomen afspraken.

Bewezen resultaat

Al sinds 2020 hebben wij tal van werkzoekenden mogen omscholen tot declarant die allemaal succesvol werkzaam zijn in het douane vakgebied. Door onze uitgebreide procedures gecombineerd, relevante databases én enorm netwerk aan Customs Professionals, zijn wij in staat om de juiste declarant te vinden voor uw organisatie.

Download nu onze brochure voor meer informatie

Erkenning

Customs Professionals Nederland is aangesloten bij:

Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1)
Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendorganisaties (NBBU)
Ecabo