Over ons

Customs Professionals Nederland

Customs Professionals Nederland is een samenwerking tussen AXS Logistiek en WA Customs.

AXS Logistiek

AXS Logistiek is al sinds 1998 partner voor een breed scala aan werkgevers uit de Logistiek & Supply Chain. Wij werven nieuwe werknemers voor vaste (kantoor)banen. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven zoals transporteurs, expediteurs, importeurs, exporteurs en distributeurs. AXS Logistiek wordt ingeschakeld voor het aantrekken van onder meer transportplanners, exportmedewerkers, documentatiemedewerkers, supply chain coördinatoren en customer service medewerkers, maar bijvoorbeeld ook declaranten.

Bekijk axslogistiek.nl

WA Customs

WA Customs is douane-expediteur voor bedrijven in Nederland en België. Onze douanespecialisten helpen importeurs, exporteurs en logistiek dienstverleners bij hun internationale handel met de juiste documenten en contact met douane-instanties. Zowel AXS Logistiek als WA Customs merkt dat er bij klanten behoefte is aan het tijdelijk kunnen inhuren van vakvolwassen declaranten, assisten-declaranten, customs professionals en compliance medewerkers.

Samen zijn we als geen ander in staat om deze behoefte van partijen in de markt in te vullen. AXS Logistiek kan de jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van medewerkers combineren met alle douanekennis en expertise van WA Customs. Zo kunnen we professionals detacheren die beschikken over zowel de kennis als ervaring voor het opmaken van invoer- en uitvoeraangiftes en import- en exportdocumenten, voor tijdelijke en/of langdurige opdrachten.

Bekijk wacustoms.nl

AXS Logistiek zorgt voor een soepele en betrouwbare verloning van de werknemers

Ook voor de opdrachtgever. Ook creëren we een community van en door declaranten / customs professionals, zodat deze kennis met elkaar kunnen delen. WA Customs heeft een declaranten-helpdesk ingericht waar de gedetacheerden bij douanegerelateerde vraagstukken naar kunnen bellen.

Kortom

Samen zorgen we voor declaranten en customs professionals met up-to-date kennis die projectmatig kunnen worden ingezet. Door gebruik te maken van de mensen van CPN beschik je over flexibiliteit en tegelijkertijd over een kennispartner op het gebied van de meest ingewikkelde douanezaken.

Customs Professionals Nederland ondersteunt organisaties met:

  • Flexibele junior / medior / senior declaranten om snel op te kunnen schalen bij een piek in de invoer- of uitvoer aangiftes of bij uitval van (een) declarant(en);
  • Kennis van zaken, zowel van detacheren als van het douanevakgebied.